PartnerNet

Vergelijk heeft één portaal voor al haar labels (NL, BE, FI, SE en DE)

Welke informatie kan ik vinden in PartnerNet?

Zodra je aanmelding bij Vergelijk is afgerond, krijg je toegang tot ons PartnerNet. In dit dashboard vind je de dagelijkse clicks, gemaakte kosten en facturen. Ook geeft dit dashboard inzicht in de feed performance. Via deze link vind je ons partnernet dashboard: https://partnernet.comparegroup.eu/login

Organisatie

  • Clicks en kosten op organisatieniveau: op dit hoofdniveau zijn twee grafieken zichtbaar met daarin de clicks (linker grafiek) en kosten (rechter grafiek). Boven aan dit overzicht is een totaaloverzicht van het aantal clicks, kosten en de gemiddelde CPC van de geselecteerde periode.
  • Unique clicks: Het is tevens mogelijk om de ‘unique clicks‘ te downloaden tot maximaal 31 dagen terug. 
  • Facturen: aan de linkerzijde onder het tabblad invoices zijn alle facturen te downloaden voor jouw eigen administratie. 

 

Shop

  • Clicks en kosten per shop: op shop-niveau zijn de clicks en kosten zichtbaar voor elke specifieke shop. Er worden grafieken getoond met daarin de clicks (linker grafiek) en kosten (rechter grafiek). Evenals de gemiddelde CPC voor de geselecteerde periode.
  • Feed-statistieken: Onderaan deze pagina zijn de feed-statistieken te zien, het aantal producten welke worden gepubliceerd op Vergelijk.nl, hoeveel deals, het aantal producten welke features hebben en wat de ranking is van de producten op Vergelijk.nl.